Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste
< Takaisin

Huippujengi Himalajalla

Porvoo 31.10.2020 klo 17.00, Porvoo Porvoon Kokoomus ry

Valitse liput

Autopaikka 20,00 € / lippu 0 lippua + - 0
Suolainen herkkukassi (perunalastupussi yhdelle ja yksi limu) 8,00 € / lippu 0 lippua + - 0
Makea nannamamma herkkukassi (vaahtokarkkipussi yhdelle ja yksi limu) 8,00 € / lippu 0 lippua + - 0
Yhteensä 0,00

Löytöretkeilijä ja seikkailija Sir Lionel Frost pitää itseään maailman parhaana myyttien ja mystisten hirviöiden tutkijana, mutta jostain kumman syystä muut eivät ole hänen kanssaan aivan samaa mieltä. Kun Sir Lionel Frost saa kirjeen kaukaa toiselta mantereelta, hän päättää näyttää epäilijöilleen ja matkaa kaukomaille todistaakseen aivan erityisen olion, isojalan, olemassaolon. Kirjeen kirjoittajaksi paljastuu herra Link, puuttuva linkki ihmislajin kehityksessä apinan ja ihmisen välillä.

Suloinen, karvainen ja ihastuttavan kirjaimellinen herra Link on yksinäinen ja kaipaa lajitovereidensa seuraan Himalajan vuoristoon. Siksi tämä maailman rakastetuin legenda rekrytoi tutkija Sir Lionel Frostin auttamaan häntä löytämään kauan kadonneet sukulaisensa tarunomaisessa Shangri-Lan laaksossa. Yhdessä seikkailijatar Adelinan Fortnightin kanssa hurjapäinen huippujengi matkustaa maailman halki Himalajalle. Matkasta kehkeytyy vuosisadan seikkailu!

Huippujengi Himalajalla on maineikkaan Laika-studion sydämellinen stop-motion -animaatio, jonka keskiössä ovat erilaisuus, ystävyys ja itsensä hyväksyminen. Peloton päähenkilötrio oppii matkallaan, että joskus perheen voi löytää paikoista, joista sen viimeisenä olettaisi löytävänsä.

Kaikki Laikan edelliset neljä elokuvaa ovat olleet paitsi arvostelumenestyksiä ympäri maailman, myös ehdolla parhaan animaation Oscarin saajiksi.


Ikäraja: 7

Pituus: 91 min

Puhumme suomea ja tekstitys ruotsiksi


1 lippu/auto (sis. autopaikan).

 

Porvoon Kokoomus tukee Drive in leffatuotoilla Porvoon Turvakodin toimintaa.

Suiston kenttä
Tapahtuman järjestäjä
Porvoon Kokoomus ry