Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste
< Takaisin

Raskautta ja Anarkiaa

Porvoo 30.10.2020 klo 18.00, Porvoo Porvoon Kokoomus ry

Valitse liput

Autopaikka 20,00 € / lippu 0 lippua + - 0
Suolainen herkkukassi (perunalastupussi yhdelle ja yksi limu) 8,00 € / lippu 0 lippua + - 0
Makea nannamamma herkkukassi (vaahtokarkkipussi yhdelle ja yksi limu) 8,00 € / lippu 0 lippua + - 0
Yhteensä 0,00

Jos sanakirjassa olisi määritelmä ranskalaiselle kreisikomedialle, Albert Dupontelin viides ohjaus voisi komeilla esimerkkinä. Pitkän linjan näyttelijä Dupontel vastaa myös käsikirjoituksesta ja näyttelee miespääosan hienostuneen sekopäisessä antiromanssissaan.
Uudenvuodenaattona tiukkapipoisuudestaan tunnettu tuomari Ariane (Sandrine Kiberlain) innostuu irrottelemaan työpaikan juhlissa. Kuusi kuukautta myöhemmin vannoutunut sinkku saa järkytyksekseen tietää olevansa raskaana. Kun vielä selviää, että lapsen isä on paloittelumurhasta ja kannibalismista epäilty supermurtovaras Bob Nolan (Dupontel), menevät Arianen pasmat lopullisesti sekaisin. Hänellä ei näet ole tapahtuneesta minkäänlaista muistikuvaa.

Herkkyyttä ja hysteriaa huokuvan Kiberlainin ja maanisessa vedossa olevan Dupontelin välinen kemia toimii saumattomasti. Kotimaassaan supersuosittu komedia menestyi hienosti myös paikallisia Oscareita jaettaessa: Kiberlain pokkasi César-pystin parhaasta naispääosasta ja Dupontel parhaasta käsikirjoituksesta. Hilpeistä cameo-rooleista voi bongata esimerkiksi Terry Gilliamin, Gaspar Noén, Jean Dujardinin ja Jan Kounenin.

- Kati Hurme -


Ikäraja: 16

Pituus: 82 min

Tekstitys suomeksi


1 lippu/auto (sis. autopaikan).

 

Porvoon Kokoomus tukee Drive in leffatuotoilla Porvoon Turvakodin toimintaa.

Suiston kenttä
Tapahtuman järjestäjä
Porvoon Kokoomus ry