Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste
< Takaisin

Raskautta ja Anarkiaa

Lahti 28.10.2020 klo 18.00, Lahti Lahden Messukeskus

Valitse liput

Raskautta ja Anarkiaa 25,00 € / lippu 1 lippua + - 25,00
Yhteensä 25,00

Jos sanakirjassa olisi määritelmä ranskalaiselle kreisikomedialle, Albert Dupontelin viides ohjaus voisi komeilla esimerkkinä. Pitkän linjan näyttelijä Dupontel vastaa myös käsikirjoituksesta ja näyttelee miespääosan hienostuneen sekopäisessä antiromanssissaan.
Uudenvuodenaattona tiukkapipoisuudestaan tunnettu tuomari Ariane (Sandrine Kiberlain) innostuu irrottelemaan työpaikan juhlissa. Kuusi kuukautta myöhemmin vannoutunut sinkku saa järkytyksekseen tietää olevansa raskaana. Kun vielä selviää, että lapsen isä on paloittelumurhasta ja kannibalismista epäilty supermurtovaras Bob Nolan (Dupontel), menevät Arianen pasmat lopullisesti sekaisin. Hänellä ei näet ole tapahtuneesta minkäänlaista muistikuvaa.

Herkkyyttä ja hysteriaa huokuvan Kiberlainin ja maanisessa vedossa olevan Dupontelin välinen kemia toimii saumattomasti. Kotimaassaan supersuosittu komedia menestyi hienosti myös paikallisia Oscareita jaettaessa: Kiberlain pokkasi César-pystin parhaasta naispääosasta ja Dupontel parhaasta käsikirjoituksesta. Hilpeistä cameo-rooleista voi bongata esimerkiksi Terry Gilliamin, Gaspar Noén, Jean Dujardinin ja Jan Kounenin.

-Kati Hurme-


Ikäraja: 16

Pituus: 82 min

Tekstitys suomeksi.


1 lippu/auto (sis. autopaikan) ja popparit, jotka luovutetaan lipuntarkastuksen yhteydessä.

Lahden Messukeskus
Tapahtuman järjestäjä
Lahden Messukeskus